Laadpalen

Een laadpaal thuis of op het werk is de perfecte mogelijkheid om uw elektrische auto op te kunnen laden.

Wilt u optimaal gebruik kunnen maken van uw elektrische auto? Dan is een eigen laadpaal essentieel. Een laadpaal thuis of op de zaak geeft u de zekerheid dat u altijd uw auto kunt opladen. Daarnaast biedt een eigen laadpunt u een veilige laadplek: namelijk gewoon op uw eigen terrein. Voor u het weet kunt u weer met een volle accu op pad!

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk onze HomeBox

Bekijk onze Duoladers

Bekijk onze Snelladers

 

Wij garanderen:

  • Snelle levering!

  • Laagste prijsgarantie!

  • Eerlijk advies!

Het vermogen van uw laadpaal

In ons assortiment vindt u laadpalen met verschillende vermogens. Het vermogen hangt samen met de snelheid waarmee uw auto zal opladen. Echter, niet ieder vermogen is geschikt voor iedere woning. Houd bij het kiezen van een laadpaal daarom rekening met de hoofdaansluiting van uw woning.

Hoe lang duurt het voordat mijn elektrische auto volledig is opgeladen?

De tijd die het opladen in beslag neemt, is afhankelijk van de soort elektrische auto en de bijbehorende accu. Hieronder worden een drietal oplaadsituaties weergegeven:

  1. Thuis opladen met een 220 Volt aansluiting: Acht uur
  2. Een openbaar oplaadpunt: Twee uur
  3. Een snellaadpaal: Maximaal 30 minuten!

Neem contact op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stuur een bericht

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×